За пасульов: на Закарпаття приїде дівчина із Японії, аби досліджувати тутешні бобові
14.07.2018 18:43
89
0
Кійомі Хасегава є відомою в Японію авторкою кулінарних дописів, але в той же час вона присвятила себе дослідженню квасолі.
Ця книга вийшла лише японською мовою, але викликала значний інтерес. А наступного тижня Кійомі приїде до України і відвідає також і нашу область.
Про це написала Ольга Зубик в соцмережах.
"Просто неймовірно усвідомлювати, що у всьому світі є люди, які віддано займаються пошуком і збереженням різноманіття рослин. Цього літа є унікальна нагода познайомитися і поспілкуватися з японкою, яка збирає усю інформацію про КВАСОЛЮ - різні види насіння в Японії і у всьому, автентичні рецепти, екологічний підхід до вирощування.
За тиждень пані Кійомі Хасегава буде в Україні і сповнена ентузіазму у дослідженні нашої квасолевої традиції. Разом з проектом Лонго Май вона познайомиться з квасолевими традиціями в Закарпатті, відвідає ферму "Стрийський Ясь" і "Жива земля" в Потуторах, а перед вильотом в Туніс - відвідає Київ", - написала Ольга Зубик, яка працює в проекті Лонго Май.
Нагадаємо, Мешканцям Мукачівщини розповіли, які шкідники розплодяться в липні та як вберегти городину, фрукти й інші культури
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0