Мариновані сливи з часником від яких ви будете в захваті

17.08.2018 21:24 3925 0
Мариновані сливи з часником від яких ви будете в захваті
Мариновані сливи з часником,  їх можна назвати закусочними. А ще мариновані сливи з часником на зиму апетитно лежать в тарілочці на столі, і прямо таки кожна сливка вабить, щоб її з'їли. Складові: сливи - 2 кілограми; часник - 4 головки; вода - 750 мілілітрів; цукор - 300 грам; оцет 9% - 100 мілілітрів; гвоздика - 3 штуки; перець духмяний горошком - 6 штук. Покроковий рецепт маринованих слив з часником < Зливи добре вимити, і видалити з плодів кісточки, але не розрізайте їх. Можете надрізати збоку, але не до кінця. А замість кісточки в сливу вставити зубок часнику. Якщо зубки занадто великі, розріжте їх навпіл. Приготуйте маринад - воду закип'ятіть, додайте в неї гвоздику, запашний перець, цукор і оцет. Нехай маринад провариться 2 хвилини. У стерилізовані банки покладіть сливи, які начинили часником. Залийте їх киплячим маринадом до самого верху, - інформує "Точка зору". Нехай сливи постоять годину в маринаді. Через годину акуратно злийте маринад назад в каструлю. Маринад знову закип'ятити і залити їм сливи. Тепер нехай постоять близько 8 годин. Можна залишити їх на ніч. Вранці знову зливаємо маринад в каструлю і доводимо до кипіння. Знову заливаємо їм сливи і відразу закочує кришками. Переверніть банки догори ном і залиште до повного охолодження. Мариновані сливи з часником здивують всіх ваших гостей. спробувавши одну таку пікантну ягідку, вони обов'язково попросять рецепт, і потягнуться ще за однією! Смачних вам заготовок, і приємного апетиту! Нагадаємо, Найвище розташована конструкція на горі Говерла (ФОТО) Також читайте: Туристичний “гусячий” маршрут у Мукачеві (ФОТО+ВІДЕО)

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!