Мариновані сливи з часником від яких ви будете в захваті
17.08.2018 21:24
4737
0
Мариновані сливи з часником, їх можна назвати закусочними.
А ще мариновані сливи з часником на зиму апетитно лежать в тарілочці на столі, і прямо таки кожна сливка вабить, щоб її з'їли.
Складові:
сливи - 2 кілограми;
часник - 4 головки;
вода - 750 мілілітрів;
цукор - 300 грам;
оцет 9% - 100 мілілітрів;
гвоздика - 3 штуки;
перець духмяний горошком - 6 штук.
Покроковий рецепт маринованих слив з часником < Зливи добре вимити, і видалити з плодів кісточки, але не розрізайте їх. Можете надрізати збоку, але не до кінця. А замість кісточки в сливу вставити зубок часнику. Якщо зубки занадто великі, розріжте їх навпіл.
Приготуйте маринад - воду закип'ятіть, додайте в неї гвоздику, запашний перець, цукор і оцет. Нехай маринад провариться 2 хвилини. У стерилізовані банки покладіть сливи, які начинили часником. Залийте їх киплячим маринадом до самого верху, - інформує "Точка зору".
Нехай сливи постоять годину в маринаді. Через годину акуратно злийте маринад назад в каструлю. Маринад знову закип'ятити і залити їм сливи. Тепер нехай постоять близько 8 годин. Можна залишити їх на ніч.
Вранці знову зливаємо маринад в каструлю і доводимо до кипіння. Знову заливаємо їм сливи і відразу закочує кришками. Переверніть банки догори ном і залиште до повного охолодження. Мариновані сливи з часником здивують всіх ваших гостей. спробувавши одну таку пікантну ягідку, вони обов'язково попросять рецепт, і потягнуться ще за однією! Смачних вам заготовок, і приємного апетиту!
Нагадаємо, Найвище розташована конструкція на горі Говерла (ФОТО)
Також читайте: Туристичний “гусячий” маршрут у Мукачеві (ФОТО+ВІДЕО)
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0