Майбутні правоохоронці завітали до Головного управління поліції Закарпаття

13.10.2024 09:29 56 0
Майбутні правоохоронці завітали до Головного управління поліції Закарпаття

До Головного управління Національної поліції в Закарпатській області завітали студенти першого курсу Ужгородського національного університету, які навчаються за напрямком правоохоронної діяльності.

Як зазначають в поліції Закарпаття, студенти мали можливість поспілкуватися із керівниками таких структурних підрозділів як управління головної інспекції та відділу кримінального аналізу. Правоохоронці розповіли слухачам про діяльність працівників поліції в загальному, конкурсному відборі на посади та про особливості своїх напрямків роботи. Майбутні правоохоронці задавали питання спікерам й отримували змістовні відповіді.

Студентів УжНУ запросили ознайомитися з механізмом роботи лінії «102» та відділу кримінального аналізу. В останньому здобувачам освіти розповіли про систему «Безпекове Закарпаття», завдяки якій здійснюється пошук осіб, які зникли, транспортних засобів, а також зловмисників, та їх подальша ідентифікація.

Наостанок спеціалісти-криміналісти продемонстрували спецспорядження та службове авто, які вони використовують у своїй повсякденній діяльності. Окремо поліцейські розповіли про особливості документування місця злочину, проведення експертиз й згадали про метод дактилоскопіювання

Читайте також:

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!