Завтра починається піст: як закарпатцям урізноманітнити раціон
27.11.2018 19:32
225
0
Різдвяний піст триває з 28 листопада до 6 січня, тобто сорок днів. Закарпатці готуються до посту й ми вже готові поділитися рецептами смачних пісних страв нашвидкоруч.
Салат "ЗИМОВИЙ"
Цибуля, фасоля,морква, картопля та пісний майонез.
Такий варіант приготування відмінно підійде для тих, хто дотримується посту, а також для вегетаріанців.
Лечо "ЗАКАРПАТСЬКЕ" зі смаженою картоплею
Дехто вважає лечо соусом, а дехто - салатом. Традиційні інгредієнти - перець, морква, помідори, цибуля, часник - зроблять пісну страву особливо пікантною.
Борщ "ОСОБЛИВИЙ"
- 5-6 середніх картоплин
- 1 великий буряк
- 1 велика морквина
- 1 середня цибулина
- половинка невеликої капусти
- томатний соус або паста
- сіль і чорний мелений перець - за смаком
- лавровий лист і чорний перець горошком
- рафінована соняшникова олія - для смаження.
- 100 г сушених грибів;
- 1 склянку рису;
- рослинна олія;
- борошно;
- зелень;
- сіль
- вишневе варення без ягід – 115 г;
- цукор – 105 г;
- масло рослинне – 105 мл
- борошно – 455 г;
- вода фільтрована – 105 мл;
- розпушувач для тіста;
- цукрова пудра;
- кориця мелена – щіпка.
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0