Закарпатці переходять на "їжу майбутнього" - ф'ючіпси (ФОТО)
26.07.2018 11:50
160
0
У Мукачеві одна з еко-крамниць активно пропагує перехід на еко-чіпси. Дивовижний продукт є у різних видах - солодкі (кокосові, ананасові, яблуневі і не тільки) та солоні (із додаванням томатів, спецій та насіння).
В сучасних чіпсах немає шкідливих елементів, тільки корисні. Ф'ючіпси готують тільки з натуральних рослинних компонентів.
Ф'ючіпси - досконала їжа для активних сучасних людей, які люблять смачненьке і дбають про своє здоров'я.
"Чіпси майбутнього" не смажать. Смачні корисні чіпси через насичення насінням льону, томатами та різноманітними спеціями.
Переваги еко-чіпсів:
- покращення травлення
- великий вміст омега-3
- клітковина, корисна для мікрофлори
- відсутність тваринного білка
- відсутність хімічних добавок
- делікатна сушка теплим повітрям, яка зберігає більшість корисних властивостей
- без трансжирів і будь-яких хімічних добавок
Яна Тимчук
-
Нагадаємо, Продукти, які далеко не такі корисні, як всі думають
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0