Закарпатці переходять на "їжу майбутнього" - ф'ючіпси (ФОТО)

26.07.2018 11:50 160 0
Закарпатці переходять на "їжу майбутнього" - ф'ючіпси (ФОТО)
У Мукачеві одна з еко-крамниць активно пропагує перехід на еко-чіпси. Дивовижний продукт є у різних видах - солодкі (кокосові, ананасові, яблуневі і не тільки) та солоні (із додаванням томатів, спецій та насіння). В сучасних чіпсах немає шкідливих елементів, тільки корисні. Ф'ючіпси готують тільки з натуральних рослинних компонентів. Ф'ючіпси - досконала їжа для активних сучасних людей, які люблять смачненьке і дбають про своє здоров'я. "Чіпси майбутнього" не смажать. Смачні корисні чіпси через насичення насінням льону, томатами та різноманітними спеціями. Переваги еко-чіпсів: - покращення травлення - великий вміст омега-3 - клітковина, корисна для мікрофлори - відсутність тваринного білка - відсутність хімічних добавок - делікатна сушка теплим повітрям, яка зберігає більшість корисних властивостей - без трансжирів і будь-яких хімічних добавок Яна Тимчук - Нагадаємо, Продукти, які далеко не такі корисні, як всі думають  

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!