Закарпатським господиням на замітку: віденське тісто для пасок (РЕЦЕПТ)
18.04.2019 07:44
266
0
Воно підходить повільніше, ніж звичайне, і на нього ви витратите більше сил і часу. Зате паски виходять дуже смачними і дуже довго не черствіють.
Ось що вам знадобиться:
- 800 гр борошна;
- 70 гр дріжджів;
- 5 яєць;
- 250 мл молока;
- 200 мл вершків;
- 150 гр вершкового масла;
- 3-4 ст.л. рослинної олії;
- 1,5 склянки цукру;
- 1 склянка родзинок;
- цукати (за бажанням);
- пакетик ванільного цукру;
- 1 ч. л. солі;
- цедра 1 лимона.
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0