Вчені назвали продукт, який продовжує життя
29.07.2018 22:55
115
0
До такого висновку прийшли експерти після аналізу даних опитування, яке було проведене у 800 жителів Італії, пише Nature Medicine.
Вчені з'ясували, що регулярне вживання сирів знижує ризик виникнення гіпертонії та серцево-судинних захворювань, які становлять загрозу життю. Ризик розвитку серцевої недостатності у людей, які часто вживають сир, на 40% нижче ніж у тих, хто їсть його не так багато.
Крім того, експерименти на лабораторних мишах показали, що гризуни, які їли сир, жили довше завдяки вмісту в ньому поліаміну. Дана речовина сприяє більш інтенсивному позбавленню клітин організму від токсинів і дефективних фрагментів. Це не тільки корисно для здоров'я, але і позитивно впливає на процес омолодження.
Нагадаємо, Прості правила харчування, які допоможуть травленню
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0