Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram
В Ужгороді є місця, де приймають використану олію
15.01.2020 22:57
140
0
За приблизними оцінками досліджень, заклади громадського харчування України виробляють близько 250000 літрів використаної рослинної олії та інших жирів, щотижня. Значна частина припадає на відпрацьовані фритюрні жири.
Великий обсяг цих відпрацьованих продуктів потрапляють в каналізацію і далі по колу в системи водопостачання та обробки води. В результаті чого йде надмірне навантаження на ресурси державних підприємств, які обслуговують цю область, і, звичайно ж, це колосальний збиток навколишньому середовищу.
Утилізація відпрацьованих жирів складне завдання. Одна з компаній в Ужгороді надає власну тару та купує відпрацьовану олію.
Джерело
Нагадуємо, У Мукачеві майже опівночі розпочалася пожежа
Читайте також: У Києві продовжуються прориви тепломереж: окропом залило район (ФОТО, ВІДЕО)
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0