У Мукачеві в «Паланку» пройде етно-гастрономічний форум
Асоціація шеф-кухарів проводить регіональний етно-гастрономічний форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери.
Цього разу Форум відбудеться у Мукачеві.
На заході імениті шеф-кухарі продемонструють свою майстерність на 3 майстер-класах, а провідні спеціалісти ресторанної сфери проведуть 3 семінари для управлінців та рестораторів.
Спiкери форуму:
Iгор Брагiн
ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ.
• Володар звання «Золотий шеф-кухар України» і ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.
• Член Федерації шеф-кухарів Італії, почесний член Гільдії кухарів і шеф-кухарів Білорусі, Асоціації шеф-кухарів Казахстану.
• Засновник Кулінарної Академії — вищої школи професійної підготовки кухарів.
• Засновник і організатор Чемпіонату України з кулінарного мистецтва.
• Засновник і організатор Міжнародного фестивалю для шеф-кухарів BEST CHEF.
• Суддя ресторанної премії СІЛЬ. Керівник консалтингової компанії.
• Послужний список включає 20- річну практику і понад 25 успішно відкритих, працюючих ресторанів.
Олексiй Повторейко
ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ, БРЕНД ШЕФ, СПІВВЛАСНИК РЕСТОРАНУ «СТЕЙК-ХАУС НАЖИВО», «НАЖИВО АЗІЯ», «НАЖИВО ІТАЛІЯ», ВИКЛАДАЧ КУЛІНАРНОЇ АКАДЕМІЇ.
За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проекти як: ресторан Café de Paris, фьюжн-ресторан Ma petite, італійський ресторан Bellagio і заміський клуб «Дача». Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів.
Суддя кулінарних конкурсів. Спікер кулінарних конкурсів.
Спеціалізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.
Микола Люлько
ШЕФ-КУХАР РЕСТОРАНУ ПРЕМІУМ СЕГМЕНТУ «АЛЯСКА». У МИНУЛОМУ БРЕНД-ШЕФ МЕРЕЖІ РЕСТОРАНІВ «ЧОРНОМОРКА».
Викладач та член Асоціації шеф-кухарів України. Учасник кулінарного теле-шоу «Майстер Шеф Професіонали 3″. Ведучий кулінарного каналу на YouTube. Автор проекту «Герої нашого часу».
Місія — закохати кухаря у свою справу і вивести цю професію в нашій країні на новий рівень.
Євген Пластун
ОПЕРАЦІЙНИЙ КОНСУЛЬТАНТ МЕРЕЖІ РЕСТОРАНІВ FIRST LINE GROUP. ТРЕНЕР ПО СЕРВІСУ І КОМУНІКАЦІЇ. У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ 10 РОКІВ З ЯКИХ 7 РОКІВ НА КЕРУЮЧИХ ПОСАДАХ
Тема: Внутрішня комунікація в ресторані.
• здорова комунікація між департаментами:
• ви будуєте команду, а не виховуєте дітей.
• як почути один одного
• конфлікти з гостями і як комунікувати всередині департаменту для їх вирішення
Коментарі - 0