"Сало з пробірки": українці навчилися робити штучне сало в лабораторних умовах (ФОТО)
17.09.2018 14:38
209
0
Такими дослідженнями займаються на кафедрі технології харчування Сумського аграрного університету.
Сало виготовляють з рослинної олії і желатину, передає "ЗНАЙ.ua".
"Наше сало - здорова альтернатива звичайному шпику. Крім цього, шпик можемо робити з будь-якими смаками: звичайний солоний, з перцем та іншими спеціями, кислий, солодкий, різної жирності", - каже доцент кафедри Дмитро Бідюк.Також зазначається, що рацюють в лабораторії і над розробкою біоплівки. Вона повинна стати замінником звичного целофану. Нагадуємо,
Нардепи готують нові “сюрпризи” для водіїв: чого чекати
Читайте також:З 2019-го на пенсію в 60 років зможуть вийти тільки ті, хто заробив як мінімум 26 років стажу
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0