"Сало з пробірки": українці навчилися робити штучне сало в лабораторних умовах (ФОТО)

17.09.2018 14:38 248 0
"Сало з пробірки": українці навчилися робити штучне сало в лабораторних умовах (ФОТО)
Такими дослідженнями займаються на кафедрі технології харчування Сумського аграрного університету. Сало виготовляють з рослинної олії і желатину, передає "ЗНАЙ.ua".
"Наше сало - здорова альтернатива звичайному шпику. Крім цього, шпик можемо робити з будь-якими смаками: звичайний солоний, з перцем та іншими спеціями, кислий, солодкий, різної жирності", - каже доцент кафедри Дмитро Бідюк.
Також зазначається, що рацюють в лабораторії і над розробкою біоплівки. Вона повинна стати замінником звичного целофану. Нагадуємо, 

Нардепи готують нові “сюрпризи” для водіїв: чого чекати

Читайте також:

З 2019-го на пенсію в 60 років зможуть вийти тільки ті, хто заробив як мінімум 26 років стажу

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!