Рокот-крумплі - одна з улюблених страв закарпатців
07.02.2019 21:10
1247
0
Рокот-крумплі, це традиційна угорська страва, яка дуже популярна серед жителів Закарпаття, це страва, яку їв кожен в дитинстві, - пише tourinform. Коли чують назву, то одразу згадують запіканку з картоплі, з вареними яйцями та домашньою ковбасою – пікницею. Це ситна, смачна, домашня страва.
Список продуктів, на 6 порцій:
- Крумплі (це картопля по українські) – 0,8 кг
- Яйця курячі – 6 шт
- Цибуля – 2 головки
- Сир твердий – 150 грам
- Сметана – 3-4 ложки
- Пікниця (домашня ковбаса) – 1 шт, орієнтовно 0,5 кг
- Олія соняшникова – 70 мл
- По бажанню – зелень петрушки, сіль, перець чорний молотий.
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0