Різдвяне печиво з цукатами і горіхами: смачний і покроковий рецепт до свята

04.01.2020 11:03 1325 0
Різдвяне печиво з цукатами і горіхами: смачний і покроковий рецепт до свята
У святкові дні дуже хочеться побалувати себе і близьких чимось смачненьким. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як легко і швидко приготувати смачне печиво, яке точно сподобається всій родині. Також ця смакота відмінно прикрасить святковий стіл. Отже, для приготування печива вам знадобляться наступні інгредієнти:
  • вершкове масло (120 г),
  • цукор (140 г),
  •  яєчні жовтки (2 шт.),
  • борошно (220 г),
  • ванілін (1 ч. л.),
  • цукати (100 г ),
  • родзинки (60 г),
  • мигдаль або інші горіхи (10 г).
Крок 1: Масло потрібно розм'якшити і змішати з цукром. Потім суміш слід збити за допомогою міксера до отримання однорідної маси. Крок 2: Тепер потрібно додати жовтки і збити все ще раз кілька хвилин. Крок 3: Всипати половину борошна, ретельно розподілити його, щоб не було грудочок. Для цього теж можна використовувати міксер. Крок 4: Горіхи і цукати потрібно нарізати на маленькі шматочки і змішати між собою. Туди ж потрібно додати решту борошна і добре перемішати. Крок 5: Змішати всі інгредієнти, замісити тісто руками і скачати з нього ковбаску. Крок 6: Загорнути тісто в харчову плівку і відправити в холодильник на 1 годину. Крок 7: Розігріти духовку до 180 градусів, дістати тісто з холодильника і нарізати на кружечки товщиною приблизно 1.5 сантиметри.
Крок 8: Деко застелити папером для запікання, викласти на нього майбутнє печиво і відправити в духовку на 15 хвилин.

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!