Рецепт дня: як приготувати закарпатське гаспаччо
08.06.2019 12:43
176
0
У раціоні кожної людини повинні бути перші страви, - кажуть дієтологи. Так завжди казали і наші бабусі та матері, запрошуючи до столу, де в 30-ти градусну спеку парувала запашна юшка…
Чудовою альтернативою не виключати з літнього раціону перші страви – є юшки, які смакують в охолодженому вигляді.
Видання «Перший.com.ua» підготувало для вас, наших читачів, оригінальний рецепт, властивий для Закарпаття
Рaradicsom leves або холодний томатний суп
Готують закарпатське гаспаччо у літню пору, зазвичай, використовуючи власні томати й домашню сметану. Для приготування 4-х порцій знадобиться:- 1 цибулина середнього розміру
- 1 морква середнього розміру
- 0,5 літра води або курячого бульйону
- 1 літр консервованих томатів у власному соку
- 1 червоний болгарський перець,
- 100 грам рису, можна замінити торгоньо
- цукор. сіль до смаку.
- чорний та червоний мелений перець
- зелень ( листя петрушки та кропу)
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0