"Зараз триває випробування сорту. Експеримент з вирощування в с. Сторожниця Ужгородського р-ну Закарпатської області показав, що рослина у відкритому грунті витримує температуру -22 ° С. Це був мінімальний зафіксований показник", - йдеться у повідомленні.За словами дослідника, маса плодів поки зафіксована на рівні 40-50 грамів. Чи є це їх сортовий характеристикою, з’ясує в наступному сезоні. Стратон допускає, що причина може бути і в інших факторах – умови розвитку, грунт, запилення, вік рослини.
Жовті ківі мають особливий присмак, не характерний для зелених. І, ймовірно, підвищений вміст каротиноїдів.
Нагадуємо, Як закарпатським заробітчанам отримати іноземну пенсію?
Читайте також: На Закарпатті розшукують людину – соцмережі (фото)
Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram
Коментарі - 0