На Берегівщині смачно пахне: стартував «Діснотор»

26.01.2019 13:49 279 0
На Берегівщині смачно пахне: стартував «Діснотор»
До пізнього вечора різники свиней демонструють свою майстерність, а кулінари - готують з парної свинини різноманітні традиційні закарпатські страви - шкварки, гурки, ковбаси, шинки, бограч і інше. І все це під гарну закарпатське вино. Нагадаємо, У Міжгірському районі на ремонті дороги вкрали 340 тисяч гривень Читайте також: Ужгородська міська лікарня отримала пристрій для біохімічних аналізів

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!