Леквар на Закарпатті їдять кованою ложкою (фото)

23.09.2018 14:23 399 0
Леквар на Закарпатті їдять кованою ложкою (фото)
Закарпатський леквар дегустувати в музеї народної архітектури та побуту в Ужгороді. З-поміж представлених видів — повидла з полуниці, яблук, дерену та горобини. Пропонували відвідувачам соки та настоянки на домашній горілці. Також в музеї для відвідувачів працювала кузня. Читайте також:Фестиваль моновистав – ще один мистецький подарунок до Дня міста Ужгород (фото) Цікаву деталь додано до традицій виготовлення та споживання лек вару. Відтепер, для дегустації солодкого повидла попонується кована ложка. Про це пише Федір Шандор:
Вільна кузня в Ужгородському скаесені сьогодні зробила ковану ложку для леквара
     

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!