Клієнти ТОВ «Закарпатгаз Збут» з тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» у листопаді зменшили витрати на 2,4 мільйони гривень

17.12.2021 09:48 1327 0
Клієнти ТОВ «Закарпатгаз Збут» з тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» у листопаді зменшили витрати на 2,4 мільйони гривень

Побутові клієнти ТОВ «Закарпатгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», відчувають переваги тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» у поточному опалювальному сезоні, сплачуючи однакові суми щомісяця, незалежно від обсягів споживання газу.

 

За спожите у листопаді блакитне паливо близько 4 тисяч клієнтів, які перейшли на тариф «Твій газ Рівномірний платіж», заплатять загалом на 2,4 млн грн менше, ніж сплатили б при розрахунку за фактичне споживання.

«Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» зменшує навантаження на сімейний бюджет споживачів у найбільш холодні місяці. У середньому, на одну родину зменшення витрат у листопаді склало 600 гривень, що дає можливість використати ці кошти на інші потреби. А це означає, що новий продукт нашої компанії працює і є вигідним для клієнтів», – зазначила директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

Вона нагадала, що ціна в тарифі «Твій газ Рівномірний платіж» зафіксована до 30 квітня 2022 року і становить 7,99 гривень за кубометр газу.

Довідка: На тарифі «Твій газ Рівномірний платіж» перебувають 6198 клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут». Підключитися до тарифу побутові споживачі могли з 1 травня до 30 вересня. Найбільше договорів на підключення уклали мешканці Ужгорода та Ужгородського району, Хуста і Хустського району, Мукачева і Мукачівського району.

Читайте також:

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!