До Дня міста в Ужгороді запрацював гастрономічний квартал (ФОТО)
Сьогодні в Ужгороді розпочалися святкування до Дня міста. Гастрономічний квартал розташували на вулиці Ференца Ракоці у скверику, поблизу історико-культурного центру «Совине гніздо».
На святі можна скоштувати крафтові напої десятку виноробів з Ужгородщини, Мукачівщини, Іршавщини та Берегівщини.
Також частують своєю продукцією й сировари Закарпаття та Івано-Франківщини. Серед представлених сортів сирів з коров’ячого, козячого, овечого і буйволиного молока кожен зможе знайти собі смаколик за власним вподобанням.
Мед і всілякі продукти бджільництва привезли на святкування представники Асоціації пасічників Закарпаття та бджолярі Івано-Франківщини.
Окрім того, на гастрономічному кварталі представлені й хмільні напої, всілякі м’ясні смаколики, сушені пастила, чаї, сиропи та навіть равлики з молюсками.
Коментарі - 0