Закарпатці дають поради по зберіганню капусти

20.09.2018 15:04 54 0
Закарпатці дають поради по зберіганню капусти
Вони відрізняються темними зеленими листками і більш щільними качанами, йдеться на ЗакарпатПост. Качани капусти зберігаються при температурі 2-3 градуси і високій вологості – більше 80%. Але переборщити з вологістю теж не можна, тому що тоді буде розвиватися гниль. А ось ще один маленький секрет зберігання капусти, яким з читачами газети «Господарські поради» поділилася Ганна Котров із селища Вилок, що на Закарпатті: – Бажано перед закладкою капусту добре просушити, щоб верхній лист трохи просох, тоді він стає, як паперовий, і добре захищає капусту і від висихання, і від ураження хворобами, – написала нам у листі пані Ганна. – Хтось закручує кожен качан в газету, але я переконалася, що це вже менш ефективно. Ще один відомий спосіб зберігання капусти – заквасити її. Нагадаємо, В Ужгороді науковці з кількох країн обговорили негативний вплив рослин-агресорів на природні екосистеми (ФОТО)

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!