Закарпатці дають поради по зберіганню капусти
20.09.2018 15:04
54
0
Вони відрізняються темними зеленими листками і більш щільними качанами, йдеться на ЗакарпатПост.
Качани капусти зберігаються при температурі 2-3 градуси і високій вологості – більше 80%. Але переборщити з вологістю теж не можна, тому що тоді буде розвиватися гниль.
А ось ще один маленький секрет зберігання капусти, яким з читачами газети «Господарські поради» поділилася Ганна Котров із селища Вилок, що на Закарпатті:
– Бажано перед закладкою капусту добре просушити, щоб верхній лист трохи просох, тоді він стає, як паперовий, і добре захищає капусту і від висихання, і від ураження хворобами, – написала нам у листі пані Ганна. – Хтось закручує кожен качан в газету, але я переконалася, що це вже менш ефективно.
Ще один відомий спосіб зберігання капусти – заквасити її.
Нагадаємо, В Ужгороді науковці з кількох країн обговорили негативний вплив рослин-агресорів на природні екосистеми (ФОТО)
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0