Чим корисна ранкова кава: кілька секретів для закарпатців
04.06.2018 06:44
1265
0
Наукові дослідження показали, що з кавою людина може захистити себе від діабету другого типу, хвороби Паркінсона, пухлин кишечника і грудей. Але ці переваги можна збільшити до максимуму завдяки дотриманню деяких простих правил. Почнемо з вживання склянки води перед кавою. Справа в тому, що кава - це діуретик, тобто сечогінний засіб. Якщо ж ми не вживаємо достатньої кількості води, щоб виводити її з організму, кава буде "працювати" даремно, а це шкідливо для здоров'я.
Відмовтеся від штучних підсолоджувачів. Можливо, в них не міститься калорій, однак, вони пов'язані з підвищеним ризиком ожиріння, хвороб серця і діабету другого типу. Спробуйте звикнути до несолодкої кави або використовуйте невелику кількість справжнього цукру. Величезне значення має і вибір молока. Якщо ви не можете жити без коров'ячого молока, то подбайте про те, щоб отримувати натуральний продукт від корів, які паслися на луках і їли траву, а не стояли в стійлі і харчувалися комбікормами. Але краще, якщо ви зробите вибір на користь молока рослинного походження, наприклад, соєвого, мигдального, кокосового і тому подібних.
Спробуйте додати в напій трохи кориці і інших спецій. До речі, це непогана альтернатива цукру. Всі ці спеції не тільки підсилюють смак і аромат кави, а й серйозно підвищують вміст в ній антиоксидантів. Бадьорити кава починає хвилин через 30-40 після вживання. Іншими словами, ви можете випити чашку кави і поспати хвилин 20-30, а потім прокинутися під впливом напою бадьорою та енергійною людиною.
За інформацією «Країна здоров’я»
Нагадаємо, як раніше повідомляв Перший кабельний, закарпатець розповів про користь соку.
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0