Закарпатці збирають чудодійний врожай
11.09.2018 15:53
83
0
Починається сезон винограду, тож саме час поговорити про його властивості.
Видання Healthline зібрало 12 науково доведених причин, чому нам варто їсти цей соковитий фрукт, пише УП. Життя.
1. НАПОВНЕНИЙ ПОЖИВНИМИ РЕЧОВИНАМИ, ОСОБЛИВО ВІТАМІНАМИ C І K
Виноград багатий на ряд важливих поживних речовин.
Одна чашка (151 г) червоного або зеленого винограду містить:
- 104 калорії
- 1,1 г білків
- 0,2 г жирів
- 1,4 г харчових волокон
- 27,3 г вуглеводів
- 27% денної норми вітаміну С
- 28% денної норми вітаміну К
- 7% денної норми вітаміну тіаніну
- 6% денної норми вітаміну В2
- 6% денної норми вітаміну В6
- 8% денної норми калію
- 10% денної норми міді
- 5% денної норми марганцю
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0