Закарпатські рятувальники спільно з колегами з різних областей щоденно надають допомогу тисячам українців

09.03.2022 10:00 1219 0
Закарпатські рятувальники спільно з колегами з різних областей щоденно надають допомогу тисячам українців

​​Оперативна інформація щодо реагування підрозділів ДСНС на небезпечні події (станом на 09:00 9 березня):

▫️Протягом доби підрозділами ДСНС здійснено 266 виїздів, у тому числі 190 виїздів на ліквідацію наслідків обстрілів російськими військами населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури, врятовано 18 осіб. Піротехніками ДСНС здійснено 101 залучення, знешкоджено 85 вибухонебезпечних предметів.

▫️У Закарпатській, Одеській, Львівській та Чернівецькій областях ДСНС у співпраці з Червоним хрестом України та органами місцевої влади розгорнуто 74 намети для обігріву та прийому громадян. З початку функціонування надано допомогу 168 тис. особам.

▫️ДСНС для забезпечення аварійного електроживлення об’єктів соціальної сфери залучено 14 генераторів, з них 8 для забезпечення  електроенергією лікарень.

▫️Підрозділами ДСНС для населення підвезено 112 тон технічної води (Запорізька область – 49, Донецька – 34 тони, Луганська – 16, Закарпатська – 9, Одеська – 4).

▫️Протягом 8 березня отримано від іноземних партнерів 15 пожежно-рятувальних автомобілів; 6 автомобілів гуманітарної допомоги з пожежно-рятувальним майном.

Читайте також:

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!