Відкрити сайт, отримати консультацію та захиститися в мережі Інтернет: куди звернутися?

23.12.2021 16:26 326 0
Відкрити сайт, отримати консультацію та захиститися в мережі Інтернет: куди звернутися?

Бажаєте відкрити власний сайт, аби просувати свої товари та послуги в мережі? Чи необхідна технічна підтримка вже створеного майданчика? Допомогти зможуть у компанії Веsthosting.

 

Фахівці мають значний досвід у сфері надання послуг в мережі, упродовж багаторічної роботи компанія досягла лідерських позицій. На обслуговуванні компанії розміщено близько 10 000 клієнтських сайтів. Зареєстровано близько 10 000 доменів у понад 50 доменних зонах. Створено свій потужний Дата-центр. 

Сьогодні потужна технічна база компанії дозволяє надавати широкий спектр послуг різноманітного спрямування.

-послуги розміщення сайтів та серверів на «майданчиках» Веsthosting

-реєстрація доменних імен, встановлення та налаштування серверів

-забезпечення безпеки в мережі Інтернет

-зручне та ефективне управління

-сервісний консалтинг будь-яким зручним клієнтом способом та у необхідному клієнту обсязі

Завдяки використанню найсучасніших та стабільних технологій, а також співпраці з найбільш досвідченими та надійними партнерами України та інших країн світу компанія динамічно розвивається та має можливості забезпечити високу якість сервісу, висококваліфіковану цілодобову реакцію служби технічної підтримки та надатиперсональну увагу кожному клієнту.

Усі ваші дані будуть під надійним захистом: дата-центр розміщено на окремій огородженій території площею 0,19 Га. Площа будівлі становить 500 квадратних метрів. Територія знаходиться під постійним відеоспостереженням, цілодобовою власною та воєнізованою (по тривозі) охороною.

Веsthosting відповідає усім сучасним вимогам, таким як потрійне резервування каналів від різних операторів: Датагруп, iTSystems, Радіонет. Наявні 2 лінії електрики потужністю 150 КВТ кожна. Використовується дизель-генератор з автоматичним стартом (використовується система АВР). Забезпечені джерела безперебійного живлення, вони здатні автономно працювати близько 3-х годин. Від перегрівання техніки врятує схемою 2n+1.Окрім цього, низка іновацій, таких як система рекуперації повітря для охолодження серверів за рахунок зовнішнього середовища з максимальною економією електроживлення.

У компанії запроваджують постійні та тематичні акції у парі з партнерськими та бонусними програмами. Це приємний подарунок майбутнім та існуючим клієнтам. Дотримання принципу постійного вдосконалення рівня послуг, безперечно, є основою роботи колективу компанії «Веsthosting», фактором сьогоднішнього успіху та гарантією майбутніх досягнень.

 

Читайте також:

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!