Вчені розповіли який сніданок підвищує ризик онкології

08.11.2019 23:04 137 0
Вчені розповіли який сніданок підвищує ризик онкології
Ковбасні продукти збільшують загрозу зародження раку підшлункової залози. Експерти провели аналіз, в якому взялиучасть більше 6 тис. Волонтерів, пише Рroua.com.ua. Виявилося, що ж найбільш відомі м'ясні страви на сніданок - сосиски, ковбаска, бекон - мають всі шанси стати фактором виникнення злоякісного новоутворення підшлункової залози. Нагадуємо, 7 студентів УжНУ, які хворіли на дифтерію нарешті виписали з лікарні Читайте також: Чоловік вбив рідну сестру, а після скоєного втік (ФОТО, ВІДЕО)
Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!