Головна » Життя

Вчені розповіли який сніданок підвищує ризик онкології

Ці продукти можуть стати фактором виникнення злоякісного новоутворення підшлункової залози

Ковбасні продукти збільшують загрозу зародження раку підшлункової залози. Експерти провели аналіз, в якому взялиучасть більше 6 тис. Волонтерів, пише Рroua.com.ua.

Виявилося, що ж найбільш відомі м’ясні страви на сніданок – сосиски, ковбаска, бекон – мають всі шанси стати фактором виникнення злоякісного новоутворення підшлункової залози.

Нагадуємо, 7 студентів УжНУ, які хворіли на дифтерію нарешті виписали з лікарні

Читайте також: Чоловік вбив рідну сестру, а після скоєного втік (ФОТО, ВІДЕО)

Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Залишити коментар

avatar

загрузка...
Реклама
Реклама
Loading...