Ужгородські ресторани заманюють відвідувачів новою "фішкою" — їстівними тарілками! (ФОТО)
01.07.2019 09:14
222
0
У цьому посуді добре смакують стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш, - пише ua-reporter.
У їх складі немає нічого, окрім пшениці . Це не просто еко-посуд, який повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези .
Нагадаємо, Свято збереження традицій “Гамора 2019” пролунало на Іршавщині (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте також: У районах Закарпаття, що постраждали від травневого паводку, – відстрочать призов до армії (ВІДЕО)
Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0