Головна » Життя

Цей продукт захистить від раку і діабету: про дорогі препарати можна забути

Нещодавно іспанські вчені зробили відкриття, після якого прийшли до висновку, що ні в якому разі не можна виключати зі свого раціону.

Вчені розповіли про секретні властивості молока.

Експерти з Іспанії зробили висновок, що молоко має корисні властивості, які здатні дати Вашому організму поштовх в боротьбі з раком, діабетом і навіть проблем з серцем. Вони, як і багато професійних дієтологи рекомендують контролювати свій раціон і вживати саме нежирні продукти молочного походження і дотримуватися збалансованого харчування.

Вживання молока і молочних продуктів в різні періоди і етапи розвитку свого організму цілком може запобігти появі злоякісних пухлин і уникнути різного роду хронічні захворювання. Продукти молочного походження і саме молоко просто кишить поживними елементами і навіть вітамінами. Молочка є прекрасним постачальником в ваш організм кальцію, який безпосередньо зміцнює ваші кістки, білками, фосфором, калієм, магнієм, цинком, вітаміном А і В12.

Але як відзначають іспанські вчені, популярність продукту сильно падає і люди поступово починають виключати натуральне молоко і молочні продукти зі свого щоденного раціону. Одна з причин такої тенденції є надумане перевага рослинного молока, яке робиться з рису, сої, мигдалю і вівса. Як з’ясували вчені, судження про те, що молоко підвищує ризик смерті- в корені неправильна. Після ряду експериментів з’ясувалося, що вживання нежирних молочних продуктів знижує рівень ризику появи діабету другого типу і розвитку метаболічного синдрому. Також, вчені та медики помітили особливість, що ризик розвитку ішемічної хвороби серця та інфаркту міокарда у людей, які вживають молоко і молочні продукти значно менше. Варто підкреслити слова вчених про те, що вживати ці продукти потрібно з розумом і помірно, ні в якому разі не зловживати ними “через силу”.

Так помірне вживання в своєму раціоні нежирних молочних продуктів показало свою взаємозв’язок зі зменшенням ризику захворювання раку сечового міхура і товстої кишки.

Вчені сподіваються, що після донесення цієї інформації в маси, люди задумаються про корисність молока і молочних продуктів та переглянуть свій щоденний раціон і посприяють формуванню нових корисних звичок у людей.


Залишити коментар

avatar
загрузка...
Реклама
Реклама
Loading...