Найбезпечніша харчова упаковка з алюмінієвої фольги (ФОТО)

13.11.2020 09:43 318 0
Найбезпечніша харчова упаковка з алюмінієвої фольги (ФОТО)

Застосування антисептиків, масок і гумових рукавичок в умовах карантину аж ніяк не виключає потрапляння шкідливих мікроорганізмів всередину харчових контейнерів. Щоб забезпечити стерильність ємності і її вмісту, вона повинна бути щільною. Данною властивістю володіє харчова упаковка СтудіоПак.

Алюміній - хімічний елемент з групи металів з позначенням Al, який був відкритий в 1825 році. Це тверде сріблясто-біла речовина з блакитним відтінком є ​​одним з кращих провідників електрики і тепла. Особливо цінується його низька щільність, хороша пластичність і стійкість до іржі. Завдяки таким якостям, алюміній відмінно підходить для зварювання, склеювання, клепки, лиття, емалювання, витягування труб і тонкого дроту. А ще для виробництва харчової упаковки. Але, чи безпечна випічка або жарка в алюмінієвому контейнері? І чому упаковка з алюмінієвої фольги вважається найбезпечнішою?

Взаємодія з харчовими продуктами

Приготування їжі в алюмінієвих контейнерах, зберігання в них гарячих страв та інших продуктів абсолютно безпечне для здоров'я людини. Тонкий шар оксиду алюмінію, що покриває метал, стійкий до впливу води і слабких кислот. Але може руйнуватися сильними кислотами. Правда, в їжі такі кислоти зазвичай не зустрічаються. Багато хто стверджує, що не слід загортати кислі овочі та фрукти алюмінієвою фольгою, так як при цьому сіль алюмінію розчиняється і проникає в їжу. Але, це не більше ніж міф! Той же лимон, кислі яблука, ягоди, сливи, квашена капуста, томати або оцет не здатні вступати в активну реакцію з алюмінієм. Доведено лабораторними дослідженнями!

Безпечна упаковка

Застосування антисептиків, масок і гумових рукавичок в умовах карантину аж ніяк не виключає потрапляння шкідливих мікроорганізмів всередину харчових контейнерів. Щоб забезпечити стерильність ємності і її вмісту, вона повинна бути щільною. Данною властивістю володіє харчова упаковка СтудіоПак. Поговоримо про її переваги. • Алюмінієва тара забезпечує абсолютний бар'єр для рідин, газу і світла. Їжа в ній на 99.9% зберігає свій аромат і смак, не деформується і не псується. • Фольга - сировина знезаражена. Після термічної обробки, на поверхні не ростуть бактерії, що робить її безпечною для використання з харчовими продуктами. • Спеціальна форма бортів в контейнерах на сайті https://studiopack.ua гарантує надійне зчеплення з кришкою - тара закривається щільно, для її запаювання не потрібні спеціальні клеї, які можуть потрапити на їжу. • Алюміній швидко нагрівається, і так само швидко стигне. Тому можна не боятися обпекти руки, коли ви виймаєте контейнер з гарячої печі.

Які алюмінієві контейнери доступні у продажу

Для підприємств сфери виробництва і збуту продуктів харчування компанія СтудіоПак готова запропонувати краще рішення - харчову упаковку з алюмінію: • обсягом від 300 мл., і більше; • прямокутну, квадратну, круглу; • на одну або кілька секцій; • глибоку, дрібну; • з кришкою або без; • з плоским, L або G-образним бортиком; • в стандартному сріблястому кольорі, або будь-якому іншому, що цікавить замовника. Важливо розуміти, що СтудіоПак - це єдиний виробник харчової упаковки з алюмінію в Україні, продукцію якого можна знайти на полицях гіпермаркетів і дрібних магазинів країни. Для закупівлі оптових партій контейнерів, зверніться в інтернет-магазин або до дистриб'ютора продукції в вашому регіоні. Контакти менеджерів СтудіоПак доступні на сайті компанії. Читайте також: Відомо, якою буде ціна природнього газу для закарпатців Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – приєднуйся до наших каналів у Telegram та Viber, а також підписуйся на сторінку в Instagram
Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!