Лікарі назвали найнебезпечнішу в спеку їжу для закарпатців
02.07.2018 13:26
82
0
Вживання таких продуктів може стати причиною виникнення інфекційних захворювань і харчових отруєнь, заявили співробітники відомства.
Найбільш небезпечною, за їх словами, є вулична їжа. Сезонні заклади громадського харчування часто не обладнані системами водопостачання і каналізації, тобто, в них відсутні умови для дотримання навіть елементарних правил гігієни - інформує "ukrhealth".
Крім того, у спеку краще відмовитися від вживання випічки, передусім, випічки з різноманітними начинками. Потрапивши, наприклад, у м’ясо або сир, бактерії починають розмножуватися у них з шаленою швидкістю вже через кілька хвилин. Але найбільшу небезпеку в цьому плані на думку експертів являють собою кремові кондитерські вироби.
Також в список найбільш неблагонадійних в спеку Росспоживнагляд вніс варену ковбасу, курятину, паштет, готові салати. Продукти зі зниженою ціною вимагають уважного вивчення – можливо, у них просто закінчився термін придатності.
Додатково в санітарному відомстві настійно рекомендують відмовитися в спекотну погоду від вживання страв так званої японської кухні, в першу чергу, з сирою рибою.
Нагадаємо, Топ-12 продуктів для спалювання жиру і нарощування м’язової маси для закарпатців
Також читайте: До уваги закарпатців: п’ять ранніх ознак погіршення зору
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0