40 угорських виробників продуктів отримали нагороди

03.09.2018 16:45 92 0
40 угорських виробників продуктів отримали нагороди
Серед успішних продуктів, які представляли Угорщину, були кілька видів меду, шоколаду, паприки і оцту, а також смажене масло з гарбузового насіння, йдеться на http://myhungary.net Нагорода Great Taste Award була заснована в 1994 році британської гільдією компанії Fine Food. У той рік з усього світу прибули учасники, щоб довести, що їхні смаки найкращі. Це не є передумовою для продажу продукту в Великобританії, якщо це продукти або напої ручної роботи. Важливо, щоб ці дрібні виробники були визнані і акредитовані, щоб вони могли конкурувати з преміальними брендами супермаркетів. Щоб просувати ці продукти, які були нагороджені журі, виробники мають право використовувати логотип Great Taste Awards на пакувальному матеріалі. Це є гарантією якості для клієнтів. В цьому році конкурували більше 12,5 тисячі продуктів, але було виявлено, що тільки 4600 з них дійсно відрізняються якістю. Тільки 192 з них були удостоєні тризірковому кваліфікації, 1207 були кваліфіковані двома зірками і 3254 з однією зіркою. У журі були ресторанні критики, шеф-кухаря, журналісти і виробники. Угорські виробники шоколаду є постійними переможцями на міжнародній арені: шоколадна компанія Bonbonier виділяється своїм солоним карамельним леденецкім трюфелем, а компанія ChocoMe з Будапешта завоювала п'ять бронзових медалей. Крім виробників, що діють безпосередньо в Угорщині, був представлений мед і шоколадні страви, вироблені угорцями в Уельсі. Також вони представили деякі незвичайні творіння, такі як масло насіння гарбуза і токайський бальзамічний оцет з лавандою. Співвласник і менеджер угорської торгової компанії в Уельсі Золтан Копачі підкреслив, що їх сімейний бізнес спеціалізується тільки на продуктах, які надходять від невеликих виробничих компаній. Причина цього в тому, що в Великобританії обсяг торгівлі біопродуктами подвоюється щороку. Завдяки Джеймі Олівер, британці тепер більш відкриті для нової кухні. І хоча люди можуть бути зацікавлені в секретах угорської кухні, до сих пір їх доступ до якісних угорським продуктам був обмежений. Нагадаємо, Варіння леквару – туристична принада Закарпаття

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!