1126 років: Ужгород планує грандіозно відмітити своє День народження (Анонс)

20.08.2019 13:53 172 0
1126 років: Ужгород планує грандіозно відмітити своє День народження (Анонс)
Як повідомляє прес-служба Ужгородської місьокї ради, у програмі - різноманітні культурно-мистецькі, літературні, спортивні заходи.
"Головну сцену встановлять на площі Шандора Петефі, 14-15 вересня хедлайнерами свята стануть NK (Настя Каменських) та Світлана Тарабарова, порадують своїми виступами Аліна Паш, студія сучасного танцю «Бліц», підготують програму Ужгородський коледж культури і мистецтв та ПАДІЮН", -йдеться у повідомленні.
Поціновувачі театрального мистецтва матимуть нагоду насолодитися постановками, зокрема грою акторів із-за кордону, в рамках другого міжнародного фестивалю «Монологи над Ужем».
"Заплановано і проведення «Солодкої вулиці» для любителів ласощів, турнір з велоспорту-маунтинбайку, уроки історії міста просто неба, етнопрограма та багато інших цікавинок", - інформує прес-служба.
Детальна програма святкових заходів буде оприлюднена незабаром. Нагадуємо, У Мукачеві відбудеться масштабне святкування Дня Державного Прапора та 28-ї річниці незалежності України (Програма) Читайте також: Спалахнула, як сірник: на Ужгородщині масштабна пожежа охопила будівлю
Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!