У Хорватії придумали шампанське подавати у келихах із чорного шоколаду
28.02.2018 21:10
83
0
Відвідувачам пропонували власноруч виготовлені ласощі на будь-який смак.
Організатори свята переконують, щоби сповна відчути всю насолоду від лагомин, варто куштувати їх із вином чи шампанським і ніяк інакше. Тож і не дивно, що найпопулярнішим на фестивалі став стенд, де ігристий напій подавали в келихах із чорного шоколаду.
Нагадаємо, дослідники з Темпльського університету навчилися готувати шоколад з низьким вмістом жирів, використовуючи електричне поле, яке наклали вздовж напрямку потоку рідкого шоколаду.
За матеріалами: https://tsn.ua/
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0