Класичний рецепт вареників з картоплею

26.03.2019 22:49 575 0
Класичний рецепт вареників з картоплею
Час приготування: 1 год Порції: 5 Інгредієнти: 2 склянки борошна
½ склянки молока
0,3 склянки води 1 яйце 1 ч. л. рослинного масла
1 ч. л. солі
1,5 кг картоплі 1 ч. л. перцю
Приготування:
1. Очищаємо картоплю, ставимо варити, солимо. 2. Для тіста висипаємо в миску борошно. У склянці змішуємо яйце, молоко, воду і сіль.
3. Виливаємо цю суміш в борошно, замішуємо тісто, додаємо масло. Готове тісто накриваємо ганчірочкою і залишаємо на 40 хвилин.
4. З картоплі робимо пюре, солимо і перчимо за смаком. 5. Тісто розгортаємо і нарізаємо. Беремо картоплю і ліпимо вареники.
6. Каструлю з водою, доводимо до кипіння.
7. Коли вода закипить, кидаємо в неї вареники. Подаємо зі сметаною. Нагадаємо, “Та ти теж не першої свіжості”: як дві закарпатські подруги зустрілись (ВІДЕО) Читайте також: Вчені назвали ідеальну тривалість сексу

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!