Класичний рецепт вареників з картоплею
26.03.2019 22:49
575
0
Час приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
2 склянки борошна
0,3 склянки води
1 яйце
1 ч. л. рослинного масла
1,5 кг картоплі
1 ч. л. перцю
1. Очищаємо картоплю, ставимо варити, солимо.
2. Для тіста висипаємо в миску борошно. У склянці змішуємо яйце, молоко, воду і сіль.
4. З картоплі робимо пюре, солимо і перчимо за смаком.
5. Тісто розгортаємо і нарізаємо. Беремо картоплю і ліпимо вареники.
7. Коли вода закипить, кидаємо в неї вареники. Подаємо зі сметаною.
Нагадаємо, “Та ти теж не першої свіжості”: як дві закарпатські подруги зустрілись (ВІДЕО)
Читайте також: Вчені назвали ідеальну тривалість сексу
½ склянки молока
1 ч. л. солі
3. Виливаємо цю суміш в борошно, замішуємо тісто, додаємо масло. Готове тісто накриваємо ганчірочкою і залишаємо на 40 хвилин.
6. Каструлю з водою, доводимо до кипіння.
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0