Як обрати морозиво закарпатцям, щоб не отруїтися у спеку?
17.08.2018 15:16
174
0
Недарма всі медики попереджають, що морозиво може бути небезпечним для Вашого здоров'я. Якщо воно розтануло і застигло знову, то з солодкого десерту з великою ймовірністю перетвориться в холодну отруту.
Один із найбільших ризиків - розморожування вуличних кіосків. Нерідко продавці вимикають холодильники на ніч, а вранці повторно заморожують товари. Це дуже небезпечно і може викликати кишкові інфекції. Вода, яка стоїть із залишками морозива, однозначно є сприятливим середовищем для розвитку мікроорганізмів, потрапляючи туди просто з повітря.
Експерти радять не купувати дешеве морозиво, оскільки воно гарантовано з великим вмістом пальмової олії замість натурального молока.
Плюс – в дешевому морозиві і дешеві хімічні домішки, ароматизатори, барвники, стабілізатори смаку.
Високої якості морозиво – пломбір і вершкове. Гірше – це так зване морозиво з комбінованим складом сировини, там може бути пальмова, кокосова олія, інші замінники.
Владислава Мазур
Нагадаємо, Як закарпатці на бокорах сплавлялись? (ФОТО)
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0