Гуляш з яловичини: ситний рецепт на всі випадки життя

20.11.2018 22:57 86 0
Гуляш з яловичини: ситний рецепт на всі випадки життя
Час підготовки: менш як 30 хвилин Час приготування: 3 години Порції: 4 Інгредієнти: 800 г ріпчастої цибулі 30 г паприки 800 г яловичих голяшок 1 зубчик часнику 1 ст. л. томатної пасти 1 ст. л. бальзамічного оцту щіпка майорану 30 мл рослинної олії 1 ст. л. пшеничного борошна 150 г червоного сухого вина 1 лимон 2 лаврових листи сіль і перець за смаком Приготування: 1. Нарізаємо цибулю, потім обсмажуємо її на сковороді. Додаємо паприку, часник, цедру лимона, томатну пасту, майоран і лавровий лист. Гарненько все перемішуємо. 2. Заливаємо все вином. Додаємо оцет і півсклянки води. Готуємо до кипіння, потім приправляємо. 3. Нарізаємо м'ясо кубиками і додаємо в сковороду. 4. Тушкуємо протягом двох годин. Потім додаємо борошно для густоти. Нагадаємо, Воркаут-оновлення: на території Мукачівського НВК встановили майданчик для молоді (ВІДЕО) Читайте також: В Ужгороді презентували книгу “Музичний фольклор ромів Закарпаття” (ФОТО)

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!