Для тих, кому не вистачає перчинки: рецепт гострого гарячого шоколаду
30.11.2018 22:58
96
0
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г гіркого шоколаду
400 мл молока
1 перець чилі
½ ванільного стручка
1 паличка кориці
1 ст. л. коньяку
цукор за смаком
збиті вершки за смаком
какао за смаком
Приготування:
1. На великій тертці натираємо шоколад. Стручок ванілі розрізаємо уздовж, розламуємо навпіл чилі і разом з корицею кладемо їх у сотейник з молоком. Сильно розігріваємо не доводячи до кипіння. Після висипаємо шоколад і варимо 10 хвилин постійно помішуючи.
2. Витягаємо спеції і додаємо цукор за смаком. Знімаємо з вогню і вливаємо коньяк.
3. Розливаємо шоколад по чашках, зверху прикрашаємо збитими вершками і шоколадом або какао.
Нагадаємо, Як не захворіти на рак: науковці назвали найкращий профілактичний комплекс дій
Читайте також: Скільки цього року буде коштувати “легальна” ялинка на Закарпатті?
Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!
Коментарі - 0