В мукачівському замку стартував етно-гастрономічний форум (ПРОГРАМА)
Асоціація шеф-кухарів проводить регіональний етно-гастрономічний форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери. Форум проходить у Мукачеві, в замку «Паланок».
На заході імениті шеф-кухарі продемонструють свою майстерність на майстер-класах , а провідні спеціалісти ресторної сфери проведуть семінари для управлінців та рестораторів.
10:30-12:00 Реєстрація, культурно-розважальна частина
12: 00-12:30 Офіційне відкриття
12: 30-13:30 Майстер-клас від Олексія Повторейко –віце-президент Асоціації шеф-кухарів України , бренд-шеф та співвласник ресторану «Стейк-хаус НАЖИВО» , «НАЖИВО Італія», «НАЖИВО Азія».
13:30-13:45 Виступ партнера компанії МЕТРО
14:30-15:30 Семінар від Ігоря Брагіна -президент Асоціації шеф-кухарів України. Засновника Кулінарної Академії.
15:30-16:30 Майстер-клас від Миколи Люлько -шеф-кухаря ресторану преміум сегменту «Аляска».
16:30-17:30 Семінар від Євгена Пластуна - операційного консультанта мережі ресторанів FIRST LINE GROUP.
17:30 -18:30 Майстер-клас від Тарас Шевченко – шеф-кухар ресторану «AVALON»
18:30 – 19:30 Семінар від Євгена Комарова -Business developer і юриста в Юридичній компанії "Global Law".
19:30 - 20:00 Вручення сертифікатів
Коментарі - 0